Esses family investors bouwt samen met jou aan je (familie)- bedrijf. We werken aan de toekomst vanuit ondernemerschap, creativiteit en wilskracht. Als gelijkgestemden, waarbij je kunt rekenen op onze energie, kennis en kapitaal.

Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding

We kijken naar de lange termijn en de brede impact van besluiten. Nooit geleid door de waan van de dag. Want alleen zo kunnen we de waarde van je bedrijf vergroten; klaar voor de volgende generaties. Hierbij is het belangrijk dat we ons thuis voelen. Als één van jullie, denkend en handelend vanuit dezelfde belangen.

Direct, eerlijk en ietwat eigenzinnig… typisch Esses. Net als onze stevige ambities en het rotsvaste vertrouwen dat het altijd beter kan. Soms botst dat, meestal niet. Zeker niet als je gelooft dat je samen verder komt. En dat samenwerken niet alleen over de inhoud gaat, maar vooral over emotie. We zijn daarom transparant over wat we willen bereiken. Van jou verwachten we hetzelfde.

Doen waar we samen trots op zijn: dát is wat we willen. Ook al zoeken we de voorgrond niet op. We hebben geen groot ego, wel een groot hart. Als ondernemer sta jij centraal. Met ons naast je, zodat we samen de volgende stap kunnen zetten.

In de volksmond heten we investeerders. Wij zien onszelf liever als betrokken zakenpartners. Waarbij jij ons inspireert en wij jou. En waarbij we van en met elkaar leren. Je onderneemt op eigen kracht, maar met extra vermogen.