Heb je kapitaal of kennis nodig om te groeien? Neemt een zakenpartner of familielid afscheid? Of wil je na jaren hard werken opgebouwd vermogen verzilveren? In alle gevallen zoek je zekerheid. Laten we daarom samen verder ondernemen.

Het volste vertrouwen

Als we in jou en je bedrijf geloven, dan krijg je ook écht ons vertrouwen. Niet voor niets werken we met je samen vanuit een minderheidsbelang. Meedenken: jazeker. Bepalen: zeker niet. Je blijft de ondernemer die doet wat-ie altijd gedaan heeft. En goed ook. We helpen bij het zetten van de volgende stap.

Jouw strategie is de onze, en andersom

Een gedeelde strategie is de basis voor elke samenwerking. Belangrijk hierbij: de combinatie van je onderscheidend vermogen met wat je doet en vooral wat je niet doet. En ook: logica, analyse, durf en intuïtie. Dat laatste komt van jou. Wij prikkelen, dagen uit en vullen aan met kennis en ervaring.

Een gelijke horizon

Een verplichte verkoop na een paar jaar? Daar hoef je je absoluut geen zorgen over te maken. We focussen ons op de lange termijn. Of beter gezegd: de termijn die past bij jouw tijdspad als ondernemer. Want bij een gedeelde strategie hoort een gelijke horizon. Logisch.

Investeren in jou én je organisatie

We investeren niet alleen in jou als ondernemer, maar ook in je organisatie. Op naar een hoger niveau, waarbij het bedrijf minder van je afhankelijk is en de slagkracht groter. We doen dat met coaching, oefeningen en een aangescherpt organisatieontwerp. Tegelijkertijd speuren we samen naar nieuw talent.

Inventief gebruik van data

Wij weten zeker: bij de transformatie van een groeiend bedrijf is inventief gebruik van data de sleutel. Want zo kun je beslissingen staven en veranderingen vormgeven. Wij helpen je die gegevens verzamelen, analyseren en interpreteren. Én we helpen bij een cultuuromslag, zodat ook je mensen datagedreven gaan denken en werken.

Overnames: het gevolg van onze strategie

Overnames zijn een bewezen middel voor groei en waardecreatie. Maar niet het enige. Eén ding staat dan ook als een paal boven water: een overname is altijd het gevolg van onze gezamenlijke strategie en nooit –hierin verschillen we van de meeste partijen – een doel op zich. Het moet passen bij de bedrijfscultuur, de koers en je ambities.

Bijdragen aan een betere wereld

Financieel rendement en maatschappelijke winst: tegenpolen of kunnen ze hand in hand gaan? Dat laatste, zeggen wij. Sterker nog: wat ons betreft moeten ze samengaan. Maar wel op pragmatische wijze. We kijken hoe je vanuit de kern van je bedrijf kunt bijdragen aan een betere wereld. Soms met kleine stappen, het liefst met grote. Voor nieuwe generaties.

esses-voor-jou